Bir Hayalim Var eTwinning Projemiz

11.11.2021 275

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Merve YILMAZER ve farklı şehirlerde görev yapan 10 yenilikçi öğretmen, eTwinning "BİR HAYALİM VAR" isimli projelerine başladılar. Projeleri ile öğrencilerimize yepyeni bir ders anlayışı katmak isteyen öğretmenlerimiz, bu proje ile disiplinler arası çalışmalar yaparak öğrencilerin 21. Yüzyıl becerileri edinmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadırlar. Ülkemizin farklı şehirlerinden katılımcıların olduğu bu proje; Tokat (1), Nevşehir (1), Sivas (1), Diyarbakır (1), Kütahya (1), Afyon (1), Niğde (1), Muş (1), Ordu (1), ve Malatya (1) şehirlerinden katılımcılar ile 10 okulda yürütülecektir.

Proje ile LGS'ye girecek 8. sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak, başarılı ve stressiz bir süreç gerçirmelerine, hayallerindeki sonuca ulaşmalarına yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Hayallerine ulaşmak için çaba gösterdikleri bu süreçte eğitici, eğlendirici ve motive edici etkinlikler düzenleyerek onlara koçluk yapmayı hedefliyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda bir araya gelen farklı okuldan öğretmenler, okul dışı etkinlikler ile öğrencilerin yeni deneyimler edinmelerine katkı sağlayacaklardır.

11-11-202111-11-202111-11-202111-11-2021