Çukurca Şehit Veli Selçuk Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir.Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik,çağdaş bireyler yetiştirebilmek,bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Biz,Çukurca Şehit Veli Selçuk Ortaokulu olarak; Ataürk İlkelerinin ışığında,milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı,aydın fikirli,çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş,kendine güvenen 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yüksek öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2018-2019 eğitim öğretim yılında 2 Fen Lisesi, 1 Anadolu Lisesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında 6 Fen Lisesi, 3 Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi (Proje Okulu), 1 Anadolu Meslek Lisesi

Saatler: 09:00 16:00
Isınma: Kömür Kalorifer
Sportif Etkinlikler: Futbol, voleybol, masa tensi, masa tenisi, mangala
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TUBİTAK Projesi
Proje Çalışmaları: İkra´m Kitap Okuma

WEB - https://cukurcasehitveliselcukortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çukurca Şehit Veli Selçuk Ortaokulu Çukurca Beldesi DOMANİÇ/KÜTAHYA

Yerleşim Yeri - Çukurca Beldesi.

Adres - Çukurca Şehit Veli Selçuk Ortaokulu Çukurca Beldesi DOMANİÇ/KÜTAHYA

Ulaşım Beldemize her saat minibüs bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Beldemiz ilçe merkezine 10 Km uzaklıktadır. İl merkezine 100 Kmlik mesafede bulunmkatadır.